Moldova

E sec titlul?! Pe principalele posturi TV autohtone e rulat un spot care, cred că, face parte din campania de promovare a brandului Moldova. E rulat foarte agresiv*, de aceea presupun că sînt foarte puţini din cei care încă nu l-au văzut.

E uşor de zis că nu-ţi place, dar am să o zic uşor… foarte mult nu-mi place… începînd cu conceptul spotului terminînd cu calitatea video şi a sunetului, care îţi taie vederea şi respectiv auzul.

Logo Moldova

Moldova. Acest spot în loc să fie un răspuns, o mică notă informativă pentru un turist, investitor, etc. El invers, este un generator de întrebări de genul: Ce-i asta? Ce? Moldova? Şi? Un spot lipsit absolut de vreun mesaj, cît vizual atît şi verbal. Nici măcar „Discover us” nu a fost inclus ca slogan.

Un lucru interesant este faptul că spotul se derulează exclusiv pe posturile autohtone**, îmi este tare interesant de ce? E vreo testare ceva sau prin intermediul lui se încearcă să trezească în rîndul populaţiei sentimentul de patriotism?

Nu se ştie… conspiraţie…

Deci, am asistat încă la un lucru făcut de mîntuială… numai pentru a satisface orgoliul cuiva şi pentru a bifa în cărnetul de lucru — realizat.

P.S.
Am căutat spotul pe youtube, clip şi altele, dar nu l-am găsit, am să fiu foarte recunoscător dacă cineva îmi trimite vreun link cu spotul online…

*E vreun ordin de sus sau sînt atîţea bani?:)
** Nu am găsit informaţie despre derularea unor campanii similare în străinătate.

2CategoriaŢara mea Discuţie închisă. 17 August 2007
  • […] mai surprins deloc, dar acuma, măcar, mai făcut să zîmbesc, nu ca în cazul precedent. Nişte tipi dubioşi: Charles, am făcut-o peste tot, vrei ceva exotică?! Let’s make it in […]

    December 7th, 2007 la 16:03
  • Eu chiar nu inteleg multe din logo-ul dat si as dori sa fie schimbat pe altceva mai atragator si palpitant. :)
    Iata am gasit doar imaginea – http://rar.gr/D111 ; dar video intradevar e greu de-l gasit :(

    February 3rd, 2009 la 00:52