Cine merge la BarCamp 2008?

BarCamp va avea loc pe 8-10 februarie 2008 la Riga, e o neconferinţa despre noile media, bloguri, podcast, retele sociale, jurnalism civic, web 2.0, open source, etc. Evenimentul include prezentări, ateliere, grupuri de lucru, toate fiind organizate şi coordonate de însăşi participanţi.

BarCamp logo

Un eveniment similar a avut loc în Kiev pe 13-14 octombrie 2007, BlogCamp. Puteţi studia programul acestui eveniment pentru a înţelege mai bine scopul lui şi temele ce vor fi abordate în cadrul BarCamp-ului preconizat pentru luna februarie la Riga. Altfel, vizitaţi site-ul oficial barcamp.org, unde puteţi face cunoştinţă cu experienţa altor ţări în organizarea evenimentului.

Cine, totuşi, vrea să meargă la BarCamp 2008?

Deşi, la eveniment s-au înscris în jur de 10 persoane originari din Moldova, doar 2 la sigur merg. Ceilalţi nu prea îşi dau interesul sau nu au nevoie de invitaţii, vize şi alte chestii birocratice.

Dorim să adunăm un grup din 7-10 persoane, care împreună, organizat să ne deplasăm la eveniment. Unele informaţii referitor la obţinerea invitaţiei şi vizei o puteţi găsi aici, traseele şi preţurile deplasării spre Riga sînt discutate aici, dacă aveţi alte întrebări scrieţi mai jos.

Trebuie să ne mobilizăm pînă pe 15 decembrie 2008, aveţi la dispoziţie 4 zile pentru analiză, presupun că e timp suficient;)

9CategoriaDiverse Discuţie închisă. 11 December 2007
 • Nu stiu de ce, dar nu-mi trezeste nici un interes asemenea conferinta :) as prefera una de proportii mai mici, dar locala :)

  December 11th, 2007 la 19:16
 • heh, eu zic ca participarea moldovenilor este necesara, daca vrem sa organizam ceva de tipul asta local

  December 11th, 2007 la 19:35
 • Bine, cineva concret şi ferm poate să-mi răspundă la întrebare? Are cineva dorinţă de a merge acolo?

  E o posibilitate de a restitui banii pentru drum. Mai operativ băieţi.

  December 12th, 2007 la 10:02
 • […] Discuţiile au loc aici. […]

  December 12th, 2007 la 14:52
 • Cand am invatat in Letonia in 2004 am luat avionul. E rapid si comod, dar e un pic mai scump.
  Visa pentru Letonia am luato la Kiev si am facut 2 calatorii cu autobusul, ambele nefiind reusite. Prima data era sa intarzii la ambasada letona pentru ca autobusul intarziase cu 4 ore. Trebuia sa ajungem pe la 8 dimineata, insa am ajuns pe la 12 amiaza.
  A doua oara am inghetat mai mult de jumatate de drum pentru ca se stricase sistemul de incalzire au autobuzului. Autocarul era nou si de aceea soferul nu se pricepea sa repare incalzirea. El stia sa repare numai la autobuze rusesti.
  Ttusi cel mai convenabil ar fi ca echipa sa porneasca impreuna intro masina. Astfel economisiti bani si castigati libertatea de a va deplasa prin Riga si chiar intreaga tara. Letonia e foarte frumoasa.
  Nu uitati sa luati aparate de fotografiat si sa faceti cat mai multe poze :)

  P.S. Nu stiu daca ati observat, dar merge si Oleg Brega, numai ca el s-a inregistrat ca participant din Romania.

  December 13th, 2007 la 20:49
 • Salut!

  Acum am dat de aceste discutii!

  Eu am primit invitatie de la organizatorii unui semnidar despre UE si noile media la Chisinau. Am acceptat invitatia am transmis toata informatia necesara.

  Mi-au spus ca atunci cind vor fi mai multi din Moldova ne va expedia solicitarea de viza.

  January 15th, 2008 la 18:01
 • […] loc Barcamp Kavkaz, una din multele neconferinţe ce au apărut în spaţiul post-sovietic după BarCamp Letonia. Vin cu aceeaşi întrebare: Cine merge la Barcamp […]

  May 14th, 2008 la 18:39
 • Буду рад видеть молдовскую делегацию на Blogcamp Central and Eastern Europe 2008 в Киеве 10-12 октября! Где-то через месяц я пришлю более детальную информацию. И я думаю, кстати, что в Молдове тоже вполне реально осенью или зимой сделать баркемп.

  Кстати, в Румынии баркемпы проходят?

  June 19th, 2008 la 18:30
 • […] mai întreb vrea sau nu vrea cineva să meargă la event, cum am mai facut-o anterior aici şi aici, cine vrea se duce cine nu — […]

  September 18th, 2008 la 11:06