Schimbări pe blogosfera.md

Demult timp nu am intrat pe blogosfera.md. Astăzi, ajungînd întîmplător pe site, am văzut că Adpixel a schimbat faţa la Blogosfera.md.

S-au produs schimbări esenţiale. În primul rînd iese în evidenţă faptul că blogosfera.md s-a transformat dintr-un blog simplu în catalog de bloguri. Blogurile au fost divizate în categorii, iar navigînd prin categorii puteţi găsi profilurile lor şi urmări feed-uri, precum şi să vă abonaţi la ele.

Graficul, însă, nu prea l-am înţeles ce şi la ce se raportează: Nr — e numărul blogurilor înscrise sau e numărul publicaţiilor raportat la perioada (an, lună, săptămînă)?

Un alt lucru pe care nu l-am înţeles: ce caută noutăţile google acolo?!

Multe ar mai fi de adăugat şi îmbunătăţit, dar presupun că se mai lucrează la acest proiect (chiar dacă nu e indicat nici într-un colţ al site-ului că e beta-version:).

Iniţiativa, însă e lăudabilă.

SperValeriu Tihai ne va descoperi unele secrete ce ţin de viitorul blogosfera.md

4CategoriaInternet Discuţie închisă. 22 August 2007
 • Aşa deci:

  Graficul este numarul de bloguri adaugata in directoriu, este si graficul cu numarul posturilor dar e in lucru la moment.

  Noutăţile de la google sunt nişte teste pentru ca feedurile google se reinoesc destul de repede si putem vedea cum lucreaza toata afacerea pe cand fedurie de la blogurile MD se reinoesc spontan si cu raritate

  Oricare idee este bine venita asa ca indrazniti.

  p.s. blogul blogosferei il puteti gasi la http://blog.blogosfera.md/

  August 23rd, 2007 la 15:45
 • Idei zici?!

  Să adăugaţi data la posturile care se afişează cînd “vezi mai multe”. La fel şi la cele din profil de la blogger.

  Nu înţeleg cum funcţionează RSS pentru posturi, de fiecare dată îmi dă altceva decît ceea ce este afişat pe index.

  Să puneţi undeva o informaţie generală despre cîte blogguri sînt înregistrate în blogosfera, ca să ne putem crea o impresie generală despre ceea ce se face.

  Nu ştiu cît e de relevant la moment, dar foarte mult aş dori o sortare a posturilor dupa limba scrisa… adică dacă vreau să vad numai în română, atc să le vad numai pe cele scrise în română… dacă engleză, atunci engleza… cu rusa la fel…

  Poate ar mai fi ceva… dar pe parcurs am să mai scriu cîte ceva…

  August 23rd, 2007 la 16:59
 • toate mentiunile au fost corectare adaugate, in afara de ultima pentru ca nu e posibil din cauza ca 1 bloger scrie in mai multe limbi si nu il putem cataloga la una din limbi

  September 7th, 2007 la 16:32
 • […] Blogerii să vină cu idei despre ce facilităţi care doresc să apară unele au fost deja […]

  October 9th, 2007 la 18:44