Your Truman Show

Vă mai aduceţi aminte de tragedia lui Truman Burbank? The Truman Show? Cel care involuntar a “jucat” rolul principal într-un program de divertisment, reality show, timp de 10,909 zile. Înconjurat de oameni falşi, natură falsă, atitudini false, petrecîndu-şi o bună parte din viaţă într-un pavilion masiv de filmări, fără a realiza acest fapt. Păi, Truman is back.

Truman s-a întors, numai că în alte circumstanţe, locul de acţiune este cel care te înconjoară, iar eroul principal – Truman – eşti tu. Vorbesc despre video live blogging, un serviciu oferit de YourTrumanShow.com

Your Truman Show Logo

Ideea acestui proiect a reieşit din tendinţa utilizatorilor de a publica în internet filmuleţe despre viaţa lor personală. Eventual YourTrumanShow.com nu este altceva decît un alt Youtube, numai că acesta pune accentul mai mult pe colecţionarea istorioarelor ce au loc zi de zi în vieţile omeneşti.

Proiectul se află pînă cînd în beta testare, dar deja puteţi vedea nişte exemple şi să vă imaginaţi cum va arată YourTrumanShow în viitor, după lansare în mase. Trist.

Nu ştiu pe cine poate să-l intereseze viaţa personală a oricărui Chris, Dora, Leila, Elena, Tolia sau mai ştiu eu cine acolo, în afară de cei apropiaţi. Majoritatea oamenilor au o viaţă plictisitoare, şi nu cred că problemele zilnice ar putea genera un interes. În acelaşi timp, acest proiect este un stimulator bun pentru persoanele creative, care pot genera idei din nimic. Astfel, YourTrumanShow.com poate deveni pentru ei o cale spre recunoaştere a talentului lor. Îndrăzniţi?!

P.S. Acum, scriind aceste rînduri, mi-au venit nişte idei… care ar putea fi realizate în cadrul acestui proiect, le notez, am să intru peste jumate de an să văd dacă s-a gîndit cineva la ceea ce m-am gîndit eu. Mai pe scurt testez abilităţile mele de proroc:))

0CategoriaInternet Discuţie închisă. 13 June 2007

Comments are closed.