Moldcell retarifare

De cînd a venit Orange pe piaţa moldovenească, toţi sau cel puţin majoritatea utilizatorilor ale serviciilor Moldcell aşteptau cu nerăbdare răspunsul operatorului lor favorit, că dacă nu “schimbăm operatorul, ne facem mai orange”, spuneau ei:). Şi uite că în sfîrşit Moldcell a făcut mult aşteptatul pas.

Deci, din press-release — moldcell.md aflăm că “Tarifele la convorbirile in retea s-au redus pana la 80%!” şi “Tarifele pentru utilizarea SMS, MMS s-au redus pana la 65%!“. Astfel, 1 minut va costa:

 1. către numerele preferate Friends & Family — 1.70 lei;
 2. către numere Moldcell — 2.60 lei;
 3. către număr local din alte reţele mobile sau fixe — 5.20 lei (nu e mult?).

Şi

 1. SMS national (per mesaj) — 0.67 lei;
 2. SMS international (per mesaj) — 1.34 lei.

Convertirea impulsurilor a avut loc automat, conform cursului 1 impuls = 1 leu. Respectiv dacă aţi avut în cont 30 impulsuri, după convertire ar trebui să aveţi 30 lei. Dar, nu e chiar aşa, eu spre exemplu am avut 74 de impulsuri, care după convertire au devenit 74,15 lei. De unde s-au luat cei 0,15 lei? Sau acesta-i bonus?:)

Dar, am fost plăcut uimit cînd apelînd numărul *440# am văzut că am în cont 30 minute de convorbiri:), în sfîrşit pot şti cît am să pot vorbi în timp real.

Din calculele aproximative pe care le pot face la ora asta, se pare totuşi că nu e chiar atît de revoluţionară această retarifare, ci un pas extrem de necesar pentru a rămîne în joc.

Aşteptăm Eventis…

Notiţă: retarifare valabilă numai pentru clienţii Alocard

2CategoriaDiverse, Ţara mea Discuţie închisă. 12 June 2007
 • ar fi bine sa specifi ca asta e pentru abonatii Alocard… parca nu am observat schimbari la fantasy….

  *Asteptam Eventis..* +1

  June 12th, 2007 la 11:43
 • de alt fel nici nu se putea… e un simplu pas de a atrage atentia. nustiu nici eu exact cum s-a facut recalcularea i lei, dar imi pare ca in lei am mai putin decat aveam in impulsuri. si tot cam scump a ramas….

  June 16th, 2007 la 15:58