Mai sunt cartuşe la depozit

Căutînd ce mai nou a apărut pe technorati.com despre Moldova, am dat întîmplător peste „Sacul cu Gînduri” al lui Corin Chiriac, un bloger din Iaşi. Din cîte am înţeles Corin a lucrat cîndva la Grapefruit, o companie binecunoscută la noi la Chişinău.

După ce finisasem să citesc acest articol, m-am gîndit că scrie bine şi trebuie de mai citit cîte ceva, şi spre surpriza mea pe pagina principală am găsit un articol cu titlul „Ultimul cartuş” şi logoul pe care îl făcusem acum 3 ani în urmă.

Comentariul lui Corin:

„… din cand in cand, vezi iesind din mainile unor oameni de acolo niste lucruri cat se poate de decente, precum website-ul Intreprinderii de Stat “Cartus”. Nothing fancy, just a good example of old school style. Textul mai trebuie corectat si pe alocuri rescris, mai sunt niste linkuri care duc aiurea. Oricum, estetic vorbind, e ok. Bravo Kinetik.”

Nu este prima apreciere, am luat cu acest site şi un prim loc la „Tag Awards”(nu mai există acest concurs), a fost apreciat cu locurile 1 şi 2 de liderii IT din Moldova la WebTop 2004 (însă în clasamentul final am luat locul 4). Am primit şi scrisori de la vizitatori cu felicitări etc. Dar, cu mult e mai plăcut să fii apreciat la o distanţă de 3 ani de la realizare de un specialist bun.

Cît despre Î.S. Cartuş pot spune că a fost unica companie care nu s-a implicat deloc în procesul de creaţie şi nu a avut nici o obiecţie, pentru ce îi mulţumim;).

Merg să mai caut cartuşe la depozit…

0CategoriaInternet Discuţie închisă. 27 October 2006

Comments are closed.